Aktivering mislykkedes – almindelige scenarier

Hvis aktiveringen af ESET Internet Security ikke lykkes, er de mest almindelige scenarier følgende:

Aktiveringsnøgle er allerede i brug.

Du har indtastet en ugyldig aktiveringsnøgle.

Oplysningerne i aktiveringsformularen mangler eller er ugyldige.

Kommunikation med aktiveringsserveren mislykkedes.

Ingen eller deaktiveret forbindelse til ESET-aktiveringsservere.

Kontrollér, at du har indtastet den korrekte aktiveringsnøgle, og at din internetforbindelse er aktiv. Prøv at aktivere ESET Internet Security igen. Hvis du bruger en ESET HOME-konto til aktivering, kan du gå til ESET HOME Abonnement og administration af abonnement – Onlinehjælp.

note

Hvis du modtager en bestemt fejl (f.eks. midlertidig stoppet abonnement eller overbrugt abonnement), skal du følge vejledningen i abonnementsstatus.

Hvis du stadig ikke kan aktivere ESET Internet Security, fører fejlfindingsværktøjet til aktivering af ESET dig gennem ofte stillede spørgsmål, fejl og problemer med aktivering og licensering (findes på engelsk og flere andre sprog).