Abonnement nedgradere

Denne dialogboks vises, når den abonnement, der bruges til at aktivere dit ESET-produkt, er ændret. Din ændrede abonnement kan kun bruges med et andet ESET-produkt med færre sikkerhedsfunktioner. Produktet er ændret automatisk for at forhindre tab af beskyttelse.

Du kan finde flere oplysninger om ESET-abonnement under Ofte stillede spørgsmål om abonnement.

Tabellen nedenfor indeholder oplysninger om funktioner, der er tilgængelige i de enkelte produkter.

ESET NOD32 Antivirus

ESET Internet Security

ESET Smart Security Premium

ESET Security Ultimate

Registreringsprogram

Avanceret maskinel indlæring

Exploit-blokering

Beskyttelse mod scriptbaserede angreb

Anti-Phishing

Internetbeskyttelse

HIPS (herunder Beskyttelse mod ransomware)

Antispam

Firewall

Netværkstjekker

Beskyttelse af webcam

Beskyttelse mod netværksangreb

Botnet-beskyttelse

Sikker bank og browsing

Beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed i browser

Forældrekontrol

Anti-Theft

Password Manager

ESET Secure Data

ESET LiveGuard

VPN

Identity Protection