Skrivebordsmeddelelser liste

Hvis du vil justere synligheden af skrivebordsmeddelelser (vises nederst til højre på skærmen), skal du åbne Avanceret opsætning > Meddelelser > Skrivebordsmeddelelser. Klik på Rediger ud for Skrivebordsmeddelelser, og markér det rette afkrydsningsfelt for Vis.

CONFIG_NOTIFICATIONS_APPLICATION

Generelt

Vis meddelelser om sikkerhedsrapport – Modtag en meddelelse, når der genereres en ny sikkerhedsrapport.

Vis meddelelser om nyheder – Meddelelser om alle nye og forbedrede funktioner i den seneste produktversion.

Filen blev sendt til analyse – Modtag en meddelelse, hver gang ESET Internet Security sender en fil til analyse.

Netværkstjekker

Giv besked om nyligt opdagede netværksenheder – Få en meddelelse, når en ny enhed er tilsluttet netværket.

Netværksbeskyttelse

Netværksprofil ændret – Få en meddelelse, når netværksprofilen ændres.

Advarsler om Wi-Fi-beskyttelse – Få en meddelelse, når du forsøger at oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk med en svag eller ingen adgangskode.

Opdatering

Programopdatering er forberedt – Modtag en meddelelse, når der er en forberedt opdatering til en ny version af ESET Internet Security.

Registreringsprogrammet blev opdateret – Modtag en meddelelse, når produktet opdaterer modulerne i registreringsprogrammet.

Modulerne blev opdateret – Modtag en meddelelse, når produktet opdaterer programkomponenterne.

Hvis du vil angive generelle indstillinger for skrivebordsmeddelelser, f.eks. hvor længe en meddelelse vises, eller minimumsomfanget af hændelser, der skal vises, kan du gå til Skrivebordsmeddelelser i Avanceret opsætning > Meddelelser.