Sikkerhedsrapport

Denne funktion giver et overblik over statistikkerne for følgende kategorier:

Blokerede websider – Viser antallet af blokerede websider (sortlistet URL til potentielt uønskede programmer, phishing, hacket router, IP eller certifikat).

Registrerede inficerede e-mailelementer – Viser antallet af inficerede e-mailelementer, der er registreret.

Blokerede websider i forældrekontrol – Viser antallet af blokerede websider i Forældrekontrol.

Registrerede potentielt uønskede programmer – Viser antallet af potentielt uønskede programmer (PUA'er).

Registrerede spam-e-mails – Viser antallet af registrerede spam-e-mails.

Blokeret adgang til webcam – Viser antallet af blokerede forsøg på at få adgang til webcam.

Scannede dokumenter – Viser antallet af scannede dokumentelementer.

Scannede programmer – Viser antallet af scannede eksekverbare elementer.

Andre scannede elementer – Viser antallet af andre scannede elementer.

Scannede websideelementer – Viser antallet af scannede websideelementer.

Scannede e-mailelementer – Viser antallet af scannede e-mailelementer.

Rækkefølgen af disse kategorier er baseret på den numeriske værdi fra højest til lavest. Kategorierne med nul værdier vises ikke. Klik på Vis mere for at udvide og få vist skjulte kategorier.

Den sidste del af sikkerhedsrapporten giver dig mulighed for at aktivere følgende funktioner:

Forældrekontrol

Anti-Theft

Når funktionen er aktiveret, vises den ikke længere som ikke-funktionel i sikkerhedsrapporten.

Klik på tandhjulsikonetGEAR i øverste højre hjørne. Du kan aktivere/deaktivere meddelelser om sikkerhedsrapport eller vælge, om dataene skal vises for de sidste 30 dage eller fra det tidspunkt, hvor produktet blev aktiveret. Hvis ESET Internet Security er installeret for mindre end 30 dage siden, er det kun antallet af dage siden installationen, der kan vælges. Perioden på 30 dage er angivet som standard.

PAGE_SECURITY_REPORT

Hvis du vælger Nulstil data, ryddes alle statistikker, og de eksisterende data for sikkerhedsrapporten fjernes. Denne handling skal bekræftes, undtagen hvis du fjerner markeringen i indstillingen Spørg, før statistikker nulstilles i Avanceret opsætning > Meddelelser > Interaktive advarsler > Bekræftelsesmeddelelser > Rediger.