Understøttelse af skærmlæser

ESET Internet Security kan bruges sammen med skærmlæsere for at give ESET-brugere med nedsat syn mulighed for at navigere i produktet eller konfigurere indstillingerne. Følgende skærmlæsere understøttes (JAWS, NVDA, Narrator).

Følg vejledningen i vores artikel i vidensbasen for at sikre, at skærmlæsersoftwaren kan få adgang til den grafiske brugergrænseflade i ESET Internet Security på en korrekt måde.