Adgangskode til Avanceret opsætning

Hvis du vil beskytte Avanceret opsætning i ESET Internet Security og undgå uautoriserede ændringer, skal du skrive din nye adgangskode i felterne Ny adgangskode og Bekræft adgangskode. Klik på OK.

Når du vil ændre en eksisterende adgangskode:

1.Skriv din gamle adgangskode i feltet Gammel adgangskode.

2.Angiv din nye adgangskode i felterne Ny adgangskode og Bekræft adgangskode.

3.Klik på OK.

Denne adgangskode kræves for at få adgang til Avanceret opsætning.

Hvis du glemmer din adgangskode, skal du se Lås adgangskoden til indstillingerne op i ESET-produkter til hjemmet.

Hvis du vil gendanne din mistede ESET -aktiveringsnøgle, udløbsdatoen for dit abonnement eller andre abonnementsoplysninger for ESET Internet Security, skal du seJeg har mistet min aktiveringsnøgle.