Opsætning af adgang

ESET Internet Security-indstillingerne er en vigtig del af din sikkerhedspolitik. Uautoriserede ændringer kan eventuelt bringe stabiliteten og beskyttelse af dine systemer i fare. For at undgå uautoriserede ændringer kan opsætningsparametrene i ESET Internet Security beskyttes med adgangskode. Adgangsopsætning kan konfigureres i Avanceret opsætning > Brugerflade > Opsætning af adgang.

Hvis du vil angive en adgangskode for at beskytte opsætningsparametre og fjernelse af ESET Internet Security, skal du klikke på Angiv ud for Beskyt indstillinger med adgangskode.

note

Når du vil have adgang til Avanceret opsætning, der er beskyttet med adgangskode, vises vinduet til angivelse af adgangskoden. Hvis du glemmer eller mister din adgangskode, skal du klikke på indstillingen Gendan adgangskode nedenfor og angive den e-mailadresse, du har brugt til at registrere abonnement. ESET sender dig en e-mail med bekræftelseskoden og en vejledning i, hvordan du nulstiller din adgangskode.

Sådan låser du op for Avanceret opsætning

Hvis du vil ændre din adgangskode, skal du klikke på Skift adgangskode ud for Beskyt indstillinger med adgangskode.

Hvis du vil fjerne din adgangskode, skal du klikke på Fjern ud for Beskyt indstillinger med adgangskode.

CONFIG_PASSWORD