Sådan låser du op for Avanceret opsætning, der er beskyttet med adgangskode

Når du vil have adgang til Avanceret opsætning, der er beskyttet med adgangskode, vises vinduet til angivelse af adgangskoden. Hvis du glemmer eller mister din adgangskode, skal du klikke på Gendan adgangskode og angive den e-mailadresse, du har brugt til at registrere abonnement. ESET sender dig en e-mail med bekræftelseskoden. Angiv bekræftelseskoden, og skriv og bekræft derefter den nye adgangskode. Bekræftelseskoden er gyldig i syv dage.

Gendan adgangskode via din ESET HOME-konto – Brug denne indstilling, hvis den abonnement, der bruges til aktivering, er knyttet til din ESET HOME-konto. Angiv den e-mailadresse, du bruger til at logge på din ESET HOME-konto.

Hvis du ikke kan huske din e-mailadresse eller har problemer med at gendanne adgangskoden, skal du klikke på Kontakt teknisk support. Du bliver omdirigeret til ESETs hjemmeside, hvor du kan kontakte vores tekniske supportafdeling.

Generér kode til teknisk support – Denne indstilling opretter en kode til teknisk support. Kopiér den kode, der er leveret af teknisk support, og klik på Jeg har en bekræftelseskode. Angiv bekræftelseskoden, og skriv og bekræft derefter den nye adgangskode. Bekræftelseskoden er gyldig i syv dage.

Du kan finde flere oplysninger under Lås adgangskoden til indstillingerne op i ESET Windows-hjemmeprodukter.