Sådan løser du problemer med produktdeaktivering fra ESET HOME

Produkt ikke aktiveret

Denne fejlmeddelelse vises, når abonnementsejeren deaktiverer din forekomst af ESET Internet Security fra ESET HOME-portalen, eller hvis det abonnement, der deles med din ESET HOME-konto, ikke længere deles. Sådan løser du problemet:

Klik på Aktivér, og brug en af aktiveringsmetoderne til at aktivere ESET Internet Security.

Kontakt abonnementsejeren med oplysninger om, at din forekomst af ESET Internet Security er blevet deaktiveret af abonnementsejeren, eller at abonnementet ikke længere deles med dig. Ejeren kan løse problemet på ESET HOME.

Produktet er deaktiveret, og enheden er ikke længere tilknyttet

Denne fejlmeddelelse vises, når du har fjernet en enhed fra ESET HOME. Sådan løser du problemet:

Klik på Aktivér, og brug en af aktiveringsmetoderne til at aktivere ESET Internet Security.

Kontakt abonnementejeren med oplysninger om, at din forekomst af ESET Internet Security er blevet deaktiveret, og at din enhed ikke længere har forbindelse til ESET HOME.

Hvis du er abonnementejer og ikke er bekendt med disse ændringer, skal du gennemse dit aktivitetsfeed for ESET HOME. Hvis du finder mistænkelig aktivitet, skal du ændre adgangskoden til din ESET HOME-konto og kontakte ESETs tekniske support.