Sådan planlægger du en ugentlig computerscanning

Planlæg en normal opgave ved at åbne hovedprogrammets vindue og klikke på Værktøjer > Planlægningsværktøj. Nedenfor findes der en kort vejledning i, hvordan du planlægger en opgave, der scanner dine lokale drev hver uge. Se vores artikel i vidensbasen for at få en mere detaljeret vejledning.

Sådan planlægger du en scanningsopgave:

1.Klik på Tilføj på hovedskærmbilledet for Planlægningsværktøj.

2.Angiv et navn til opgaven, og vælg On-demand-computerscanning i rullemenuen Opgavetype.

3.Vælg Ugentligt for opgavens hyppighed.

4.Angiv den dato og det klokkeslæt, opgaven skal udføres.

5.Vælg Kør opgaven så hurtigt som muligt for at udføre opgaven senere, hvis den planlagte opgave af den ene eller anden årsag ikke kører (hvis computeren f.eks. var slukket).

6.Gennemse oversigten for den planlagte opgave, og klik på Udfør.

7.I rullemenuen Mål vælger du Lokale drev.

8.Klik på Udfør for at anvende opgaven.