Brugerfladeelementer

Du kan justere ESET Internet Security-arbejdsmiljøet (GUI), så det passer til dine behov, i Avanceret opsætning > Brugerflade > Brugerfladeelementer.

Farvetilstand – Vælg farveskemaet for ESET Internet Security-GUI'en i rullemenuen:

Det samme som systemfarven – Angiver farveskemaet for ESET Internet Security baseret på indstillingerne for dit operativsystem.

Mørk – ESET Internet Security får et mørkt farveskema (mørk tilstand).

Lys-ESET Internet Security får et lyst farveskema, som er standard.

note

Du kan også vælge farveskemaet for ESET Internet Security GUI i øverste højre hjørne af hovedprogramvinduet.

Vis velkomstbillede ved start – Viser ESET Internet Security-velkomstbilledet under opstart.

Brug lydsignal – afspiller en lyd, når der indtræffer vigtige hændelser under en scanning, f.eks. når en trussel opdages, eller når scanningen er fuldført.

Gennemsigtig baggrund Aktiverer en gennemsigtig baggrundseffekt for programmets hovedvindue. Gennemsigtig baggrund er kun tilgængelig for de nyeste Windows-versioner (RS4 og nyere).

Integrer i kontekstmenuen – Integrer kontrolelementerne i ESET Internet Security i genvejsmenuen.

CONFIG_ENVIRONMENT