Brugerflade

Hvis du vil konfigurere programmets funktionsmåde for den grafiske brugerflade (GUI), skal du åbne Avanceret opsætning > Brugerflade.

Du kan justere programmets visuelle udseende og effekter under Brugerfladeelementer på skærmen Avanceret opsætning.

For at opnå maksimal sikkerhed for din sikkerhedssoftware kan du forhindre afinstallation eller uautoriserede ændringer ved at beskytte indstillingerne med en adgangskode med Opsætning af adgang.

note

Hvis du vil konfigurere funktionsmåden for systemmeddelelser, registreringsadvarsler og programstatusser, kan du gå til afsnittet Meddelelser.