Hulpmiddelen

Het menu Hulpmiddelen bevat modules die het beheer van het programma vereenvoudigt en ervaren gebruikers extra opties biedt.

Dit menu bevat de volgende hulpmiddelen:

Logbestanden

Beveiligingsrapport

Actieve processen (als ESET LiveGrid® is ingeschakeld in ESET Endpoint Security)

Activiteit bekijken

Planner

Netwerkverbindingen (als firewall is ingeschakeld in ESET Endpoint Security)

ESET SysInspector

ESET SysRescue Live: hiermee wordt u naar de ESET SysRescue Live-website geleid, waar u de cd-/dvd-installatiekopie van ESET SysRescue Live .iso kunt downloaden.

Quarantaine

Bestand verzenden voor analyse: hiermee kunt u een verdacht bestand naar het onderzoekslaboratorium van ESET verzenden om het te laten analyseren. Het dialoogvenster wordt weergegeven nadat u op de opties hebt geklikt die in dit gedeelte wordt beschreven.

PAGE_TOOLS