Beveiligingsrapport

Deze functie geeft een overzicht van de statistieken voor de volgende categorieën:

Geblokkeerde webpagina's: geeft het aantal geblokkeerde webpagina's weer (potentieel ongewenste toepassingen die als URL op de zwarte lijst zijn geplaatst, phishing, gehackte router, IP-adres of certificaat).

Geïnfecteerde e-mailobjecten gedetecteerd: geeft het aantal geïnfecteerde e-mailobjecten weer dat is gedetecteerd.

Geblokkeerde webpagina's in Webbeheer: geeft het aantal in Webbeheer geblokkeerde webpagina's weer.

Potentieel ongewenste toepassing gedetecteerd: geeft het aantal gedetecteerde, potentieel ongewenste toepassingen weer.

Spamberichten gedetecteerd: geeft het aantal gedetecteerde spamberichten weer.

Documenten gecontroleerd: geeft het aantal gescande documentobjecten weer.

Programma's gescand: geeft het aantal gescande uitvoerbare objecten weer.

Overige objecten gescand: geeft het aantal overige gescande objecten weer.

Webpagina-objecten gescand: geeft het aantal gescande webpagina-objecten weer.

E-mailobjecten gescand: geeft het aantal gescande e-mailobjecten weer.

De volgorde van deze categorieën wordt gebaseerd op de numerieke waarde, van het hoogste tot het laagste aantal. Categorieën met waarde nul worden niet weergegeven. Klik op Meer weergeven om verborgen categorieën uit te vouwen.

Onder de categorieën ziet u de feitelijke virussituatie met een wereldkaart. De aanwezigheid van een virus in elk land wordt aangegeven met een kleur (hoe donker de kleur, hoe hoger het aantal). Landen zonder gegevens zijn grijs. Laat de muisaanwijzer rusten op een land om gegevens voor het geselecteerde land weer te geven. Als u een bepaald werelddeel selecteert, wordt er automatisch op ingezoomd.

Klik op het tandrad GEAR rechtsboven om Beveiligingsrapportmelden in/uitschakelen te selecteren of selecteer of de gegevens van de afgelopen 30 dagen of sinds het product is geactiveerd, moeten worden weergegeven. Als ESET Endpoint Security minder dan 30 dagen is geïnstalleerd, kan alleen het aantal dagen vanaf de installatie worden geselecteerd. Standaard is een periode van 30 dagen ingesteld.

PAGE_SECURITY_REPORT

Met Gegevens opnieuw instellen worden alle statistieken gewist en worden de bestaande gegevens voor het beveiligingsrapport verwijderd. Deze actie moet worden bevestigd, behalve als u de optie Vragen alvorens statistieken opnieuw in te stellen hebt gedeselecteerd in Geavanceerde instellingen > Gebruikersinterface > Waarschuwingen en berichtenvensters > Bevestigingsberichten.