ESET SysInspector

ESET SysInspector is een toepassing die uw computer grondig inspecteert, gedetailleerde informatie verzamelt over systeemonderdelen zoals stuurprogramma's en toepassingen, netwerkverbindingen of belangrijke registervermeldingen, en die het risico van elk onderdeel beoordeelt. Deze gegevens kunnen u helpen de oorzaak van afwijkend systeemgedrag vast te stellen. Problemen kunnen worden veroorzaakt door een malware-infectie, maar ook door incompatibele software of hardware. Zie ook Online gebruikershandleiding voor ESET SysInspector.

Het venster SysInspector bevat de volgende informatie over gemaakte logbestanden:

Tijd: het tijdstip waarop het logbestand is gemaakt.

Opmerking: een korte opmerking.

Gebruiker: de naam van de gebruiker die het logbestand heeft gemaakt.

Status: de status van het gemaakte logbestand.

De volgende acties zijn beschikbaar:

Weergeven: hiermee wordt een gemaakt logbestand geopend. U kunt ook met de rechtermuisknop op een bepaald logbestand klikken en Weergeven in het contextmenu selecteren.

Vergelijken: hiermee worden twee bestaande logbestanden vergeleken.

Maken...: hiermee wordt een nieuw logbestand gemaakt. Wacht tot ESET SysInspector is voltooid (logstatus wordt weergegeven als Gemaakt) alvorens te proberen het logbestand te openen.

Verwijderen: hiermee wordt het geselecteerde logbestand of worden de geselecteerde logbestanden uit de lijst verwijderd.

De volgende items zijn beschikbaar in het contextmenu als een of meer logbestanden zijn geselecteerd:

Weergeven: hiermee wordt het geselecteerde logbestand geopend in ESET SysInspector (net zoals wanneer u dubbelklikt op een logbestand).

Vergelijken: hiermee worden twee bestaande logbestanden vergeleken.

Maken...: hiermee wordt een nieuw logbestand gemaakt. Wacht tot ESET SysInspector is voltooid (logstatus wordt weergegeven als Gemaakt) alvorens te proberen het logbestand te openen.

Verwijderen: hiermee verwijdert u het geselecteerde logbestand.

Alles verwijderen: hiermee kunt u alle logbestanden verwijderen.

Exporteren...: hiermee wordt het logbestand geëxporteerd als een .xml-bestand of als ingepakt .xml-bestand.