ESET SysRescue Live

ESET SysRescue Live is een gratis hulpprogramma waarmee u een opstartbare cd/dvd of een opstartbaar USB-station kunt maken. U kunt een geïnfecteerde computer vanaf uw herstelmedium opstarten, op malware scannen en geïnfecteerde bestanden opschonen.

Het belangrijkste voordeel van ESET SysRescue Live is dat de oplossing onafhankelijk van het hostbesturingssysteem kan worden uitgevoerd, maar dat het programma toch rechtstreeks toegang heeft tot de schijf en het bestandssysteem. Hierdoor is het mogelijk bedreigingen te verwijderen die onder normale omstandigheden onmogelijk kunnen worden verwijderd (bijvoorbeeld wanneer het besturingssysteem wordt uitgevoerd, enz.).

Online help voor ESET SysRescue Live