Updatetaken maken

Updates kunnen handmatig worden geactiveerd door op Controleren op updates te klikken in het informatievenster dat wordt weergegeven nadat u in het hoofdmenu op Bijwerken hebt geklikt.

Updates kunnen ook worden uitgevoerd als geplande taken. Als u een geplande taak wilt configureren, klikt u op Hulpmiddelen > Planner. Standaard zijn in ESET Endpoint Security de volgende taken geactiveerd:

Regelmatige automatische update

Automatisch bijwerken na inbelverbinding

Automatisch update uitvoeren na aanmelding gebruiker

Iedere updatetaak kan aan uw behoeften worden aangepast. Behalve de standaardupdatetaken kunt u ook nieuwe updatetaken maken met een door de gebruiker gedefinieerde configuratie. Zie Planner voor meer informatie over het maken en configureren van updatetaken.