Grundlæggende oversigt

Programmet ESET Cyber Security Pros hovedvindue er inddelt i to hovedafsnit. Det primære vindue til højre viser oplysninger, der svarer til den valgte indstilling i hovedmenuen til venstre.

Følgende sektioner kan åbnes fra hovedmenuen:

Hjem – indeholder oplysninger om beskyttelsesstatus for computeren, firewall, internettet og e-mailbeskyttelsen samt forældrekontrol.

Computerscanning – I denne sektion kan du konfigurere og starte on-demand-computerscanning.

Opdatering – Viser oplysninger om opdateringer til registreringsmoduler.

Opsætning – Vælg denne sektion for at justere computerens sikkerhedsniveau.

Værktøjer – Giver adgang til Logfiler, Planlægningsværktøj, Karantæne, Kørende processer og andre programfunktioner.

Hjælp – Viser adgang til hjælpefiler, onlinevidensbase, formular til anmodning om support og yderligere programoplysninger.