Karantæne

Karantænens primære formål er at lagre inficerede filer sikkert. Filer bør sættes i karantæne, hvis de ikke kan renses, hvis det ikke er sikkert eller tilrådeligt at slette dem, eller hvis de bliver falsk registreret af ESET Cyber Security Pro.

Du kan vælge at sætte enhver fil i karantæne. Det tilrådes, hvis en fil opfører sig mistænkeligt, men ikke registreres af antivirusscanneren. Filer i karantæne kan sendes til analyse hos ESETs trusselslaboratorium.

Filer i karantænemappen kan ses i en tabel, som viser dato og klokkeslæt for karantænen, stien til den inficerede fils oprindelige placering, dens størrelse i bytes, årsag (f.eks. tilføjet af bruger…) og antallet af trusler (f.eks. hvis det er et arkiv, som indeholder flere infiltrationer). Karantænemappen med filer i karantæne () forbliver i systemet også efter fjernelse af ESET Cyber Security Pro. Filer i karantæne gemmes i en sikker krypteret form og kan gendannes igen efter installation af ESET Cyber Security Pro.