Sætte filer i karantæne

ESET Cyber Security Pro sætter automatisk slettede filer i karantæne (hvis du ikke har slået denne indstilling fra i advarselsvinduet). Du kan sætte eventuelle mistænkelige filer i karantæne manuelt ved at klikke på knappen Karantæne... . Genvejsmenuen kan også bruges til dette formål. Tryk på Ctrl, klik på det tomme felt, vælg Karantæne, vælg en fil, du vil sætte i karantæne, og klik på knappen Åbn.