Gendannelse fra karantæne

Filer i karantæne kan også gendannes til deres oprindelige placering. Det kan du gøre ved at vælge en fil i karantæne og klikke på Gendan. Du kan også gendanne filen via genvejsmenuen. Klik på Ctrl, klik på en bestemt fil i vinduet Karantæne, og klik derefter på Gendan. Genvejsmenuen indeholder også indstillingen Gendan i..., hvor du kan gendanne filer til en anden placering end den, hvorfra de blev slettet.