Fjernelse

Du kan fjerne ESET Cyber Security Pro ved at gøre et af følgende:

Isæt ESET Cyber Security Pro-installations-cd'en/-dvd'en i computeren. Åbn den fra skrivebordet eller vinduet Finder, og dobbeltklik på Fjern.

Åbn ESET Cyber Security Pro-installationsfilen (.dmg), og dobbeltklik på Fjern.

Start Finder, åbn mappen Programmer på harddisken, tryk på Ctrl + klik på ikonet ESET Cyber Security Pro, og vælg Vis pakkeindholdet. Åbn mappen Contents > Helpers, og dobbeltklik på ikonet Uninstaller.