Produktaktivering

Når produktet er installeret, vises vinduet Produktaktivering automatisk. Du kan når som helst få adgang til dialogboksen til produktaktivering ved at klikke på ESET Cyber Security Pro-ikonet ECS_icon, der findes på macOS-menulinjen (øverst på skærmen), og derefter klikke på Produktaktivering...

Licensnøgle – En entydig streng i formatet XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX eller XXXX-XXXXXXXX, som bruges til at identificere licensejeren og til at aktivere licensen. Hvis du har købt en produktversion i en kasse, skal du aktivere dit produkt ved hjælp af en licensnøgle. Den findes normalt inde i eller bag på produktemballagen.

Brugernavn og adgangskode – Hvis du har et brugernavn og en adgangskode, og du ikke ved, hvordan du aktiverer ESET Cyber Security Pro, skal du klikke på Jeg har et brugernavn og en adgangskode. Hvad skal jeg gøre? Derefter åbnes my.eset.com, hvor du kan konvertere dine legitimationsoplysninger til en licensnøgle.

Gratis prøvelicens – Vælg denne indstilling, hvis du vil evaluere ESET Cyber Security Pro, før du køber produktet. Udfyld din e-mailadresse for at aktivere ESET Cyber Security Pro i en begrænset periode. Din testlicens sendes til dig via e-mail. Prøvelicenser kan kun aktiveres én gang pr. kunde.

Køb licens – Hvis du ikke har en licens og vil købe en, skal du klikke på Køb licens. Dermed åbnes webstedet for din lokale ESET-forhandler.

Aktivér senere – Klik på denne indstilling, hvis du ikke vil aktivere på dette tidspunkt.