Giv adgang til hele disken

På macOS 10.14 modtager du meddelelsen Din computer er delvist beskyttet fra ESET Cyber Security Pro. Hvis du vil have ESET Cyber Security Pro adgang til alle funktioner, skal du tillade fuld diskadgang til ESET Cyber Security Pro.

1.Klik på Åbn systemindstillinger i dialogboksen Advarsel.

2.Klik på låseikonet nederst til venstre for at tillade ændringer i indstillingsvinduet.

3.Brug dit Touch ID, eller klik på Brug adgangskode, og skriv dit brugernavn og din adgangskode, og klik derefter på Lås op.

4.Vælg ESET Cyber Security Pro.app på listen.

5.Der vises en meddelelse om genstart af ESET Cyber Security Pro. Klik på Senere.

6.Vælg ESET Beskyttelse af filsystem i realtid på listen.

important

ESET Beskyttelse af filsystem i realtid findes ikke

Hvis valgmuligheden Beskyttelse af filsystem i realtid ikke findes på listen, skal du tillade systemudvidelser til dit ESET-produkt.

7.Klik på Start igen i ESET Cyber Security Pro dialogboksen Advarsel, eller genstart computeren. Du kan finde flere oplysninger i vores artikel i vidensbasen.