Tillad systemudvidelser

I macOS 11 (Big Sur) blev kerneudvidelser erstattet af systemudvidelser. Disse kræver brugergodkendelse, før der indlæses nye tredjepartssystemudvidelser.

Efter installation ESET Cyber Security Pro af macOS Big Sur (11) og senere, modtager du meddelelsen Systemudvidelse blokeret fra dit system og meddelelsen Din computer er ikke beskyttet fra ESET Cyber Security Pro. Hvis du vil have adgang til alle funktioner i ESET Cyber Security Pro, skal du tillade kerneudvidelser på din enhed.

warning

Opgrader fra tidligere macOS til Big Sur.

Hvis du allerede har ESET Cyber Security Pro installeret og du vil opgradere til macOS Big Sur, skal du tillade ESET-kerneudvidelserne manuelt efter opgraderingen. Der kræves fysisk adgang til klientcomputeren – når du får fjernadgang, deaktiveres knappen Tillad.

Når du installerer ESET-produktet på macOS Big Sur eller nyere, skal du tillade ESET-systemudvidelserne manuelt. Der kræves fysisk adgang til klientcomputeren – når du får fjernadgang, deaktiveres denne indstilling.

Tillad systemudvidelser manuelt

1.Klik på Åbn systemindstillinger eller Åbn sikkerhedsindstillinger i en af advarselsdialogerne.

2.Klik på låseikonet nederst til venstre for at tillade ændringer i indstillingsvinduet.

3.Brug dit Touch ID, eller klik på Brug adgangskode, og skriv dit brugernavn og din adgangskode, og klik derefter på Lås op.

4.Klik på Detaljer.

5.Vælg begge ESET Cyber Security Pro.app-indstillinger.

6.Klik på OK.

Du kan finde en detaljeret trinvis vejledning i vores artikel i vidensbasen. (Artikler i vidensbasen er ikke tilgængelige på alle sprog.)