Planlægningsværktøj

Planlægningsværktøjet findes i ESET Cyber Security Pros hovedmenu under Værktøjer. Planlægningsværktøjet indeholder en liste over alle planlagte opgaver og konfigurationsegenskaber, f .eks. foruddefineret dato, tidspunkt og anvendt scanningsprofil.

PAGE_SCHEDULER

Funktionen Planlægningsværktøj styrer og starter planlagte opgaver med foruddefinerede konfigurationer og egenskaber. Konfigurationen og egenskaberne indeholder oplysninger som f.eks. dato og klokkeslæt såvel som angivne profiler, der skal bruges ved udførelsen af opgaven.

Som standard vises følgende planlagte opgaver i planlægningsværktøjet:

Logvedligeholdelse (efter aktivering af muligheden Vis systemopgaver i konfigurationen for planlægningsværktøjet)

Filkontrol ved start efter brugerlogin

Filkontrol ved start efter gennemført opdatering af registreringsmoduler

Jævnlig automatisk opdatering

Automatisk opdatering efter brugerlogin

Rediger konfigurationen af en eksisterende planlagt opgave (både standard og brugerdefineret) ved at trykke på Ctrl + klikke på den opgave, du vil redigere, og vælge Rediger eller ved at markere opgaven og klikke på Rediger opgave.