Logfiler

Logfiler indeholder oplysninger om vigtige programhændelser, som er indtruffet, og giver dig en oversigt over de registrerede trusler. Logføring af handlinger er et vigtigt værktøj i forbindelse med systemanalyse, trusselsregistrering og fejlfinding. Logføring udføres aktivt i baggrunden uden brugerens indblanding. Oplysningerne registreres på basis af de aktuelle indstillinger for logomfang. Det er muligt at se tekstmeddelelser og logfiler direkte fra ESET Cyber Security Pro-miljøet og at arkivere logfiler.

Logfilerne kan åbnes fra hovedmenuen i ESET Cyber Security Pro ved at klikke på Værktøjer > Logfiler. Vælg den ønskede logtype i rullemenuen Logfil øverst i vinduet. De tilgængelige logfiler er følgende:

1.Registrerede trusler – Brug denne indstilling for at se alle oplysninger om hændelser, der er relateret til registrering af infiltrationer.

2.Hændelser – Denne funktion er udviklet for at hjælpe systemadministratorer og brugere med at løse problemer. Alle vigtige handlinger, der udføres af ESET Cyber Security Pro, registreres i hændelseslogfiler.

3.Computerscanning – Resultater af alle fuldførte scanninger vises i denne logfil. Dobbeltklik på en postering for at se detaljer om den respektive on-demand-computerscanning.

4.Forældrekontrol – Liste over alle websider, der er blokeret af forældrekontrollen.

5.Firewall – Denne logfil indeholder resultaterne af alle netværksrelaterede hændelser.

6.Filtrerede websteder – Denne liste er nyttig, hvis du vil have vist en liste over websteder, der er blokeret af internetbeskyttelse. I disse logfiler kan du se tidspunkt, URL-adresse, status, IP-adresse, bruger og program, der har oprettet en forbindelse til det bestemte websted.

I hvert afsnit kan du kopiere de viste oplysninger direkte til udklipsholderen ved at markere posteringen og klikke på knappen Kopiér.