Vedligeholdelse af logfiler

Du kan få adgang til konfigurationen af logfiler for ESET Cyber Security Pro fra programmets hovedvindue. Klik på Opsætning > Angiv programpræferencer (eller tryk på cmd+) > Logfiler. Du kan angive følgende indstillinger for logfiler:

Slet gamle logposter automatisk – Logposter, der er ældre end det angivne antal dage, slettes automatisk (standard er 90 dage).

Optimer logfiler automatisk – Aktiverer automatisk defragmentering af logfiler, hvis den angivne procent af ikke-anvendte poster overskrides (standard er 25 %).

Alle de relevante oplysninger, der vises på den grafiske brugerflade, samt meddelelser om trusler og hændelser kan gemmes i tekstformater, der kan læses af mennesker, f.eks. almindelig tekst eller CSV (Comma-separated values). Hvis du vil gøre disse filer tilgængelige til behandling med værktøjer fra andre producenter, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for Aktivér logføring i tekstfiler.

Hvis du vil definere den destinationsmappe, som logfilerne skal gemmes i, skal du klikke på Opsætning ud for Avancerede indstillinger.

Afhængigt af, hvilke indstillinger der er valgt under Tekstlogfiler: Rediger, kan du gemme logfiler, hvor der skrives følgende oplysninger:

oHændelser, f.eks. Ugyldigt brugernavn og ugyldig adgangskode, Modulerne kunne ikke opdateres osv., skrives i filen eventslog.txt.

oTrusler, der bliver fundet af startscanneren, realtidsbeskyttelse eller computerscanning, gemmes i filen threatslog.txt.

oResultatet af de fuldførte scanninger gemmes i formatet scanlog.NUMMER.txt.

oAlle hændelser, der er relateret til kommunikation via firewallen, skrives til firewalllog.txt

Konfigurer filtre for Standardfilter for logposter fra computerscanning ved at klikke på Rediger og markere eller fjerne markeringen i logtyper efter behov. Du kan finde flere forklaringer på disse logtyper under Logfiltrering.