Kørende processer

På listen Kørende processer vises de processer, der kører på computeren. ESET Cyber Security Pro giver detaljerede oplysninger om kørende processer for at beskytte brugere ved hjælp af ESET Live Grid-teknologi.

Proces - Navn på den proces, der aktuelt kører på computeren. Se alle kørende processer ved at bruge Aktivitetsovervågning (findes i /Applications/Utilities).

Risikoniveau - I de fleste tilffælde tildeler ESET Cyber Security Pro og ESET Live Grid-teknologien risikoniveauer til objekter (filer, processer osv.) med en serie heuristiske regler, der undersøger egenskaberne for hvert objekt og så afvejer deres potentiale til skadelig aktivitet. Baseret på disse heuristikker tildeles objekterne et risikoniveau. Kendte programmer markeres med grønt er helt sikkert rene (whitelistede) og bliver udeladt fra scanning. Derved forbedres hastigheden af både on-demand- og realtidsscanninger. Når et program markeres som ukendt (gult) er det ikke nødvendigvis skadelig software. Normalt er det bare et nyere program. Hvis du er usikker på en fil, kan du sende den til ESET Threat Lab for at få den analyseret. Hvis filen viser sig at være et skadeligt program, tilføjes dens signatur i en kommende opdatering.

Antal brugere - Antallet af brugere, der bruger et givet program. Disse oplysninger samles af ESET Live Grid-teknologien.

Opdagelsestidspunkt – Den tid, der er gået, siden programmet blev opdaget af ESET LiveGrid®-teknologi.

Id for programbundt - Navn på leverandøren eller programprocessen.

Ved at klikke på en given proces vil følgende oplysninger bliver vist nederst i vinduet:

Fil – Et programs placering på computeren

Filstørrelse – Fysisk størrelse af filen på disken

Filbeskrivelse – Filegenskaber baseret på beskrivelsen fra operativsystemet

Id for programbundt – Navn på leverandør eller programproces

Filversion – Oplysninger fra programmets udgiver

Produktnavn – Programnavn og/eller virksomhedsnavn