Netværksforbindelser

Netværksforbindelser er en liste over aktive netværksforbindelser på din computer. ESET Cyber Security Pro indeholder detaljerede oplysninger om de enkelte forbindelser og giver dig mulighed for at oprette en regel, der blokerer disse forbindelser.

Opret en blokeringsregel for denne forbindelse

ESET Cyber Security Pro giver dig mulighed for at oprette blokeringsregler for de enkelte forbindelser i funktionen til styring af netværksforbindelser. Du kan oprette en blokeringsregel ved at højreklikke på forbindelsen og vælge Opret blokeringsregel for denne forbindelse.

1.Vælg den profil for forbindelsen, du vil oprette reglen for, og skriv navnet på reglen. Vælg det program, reglen skal gælde for, eller markér afkrydsningsfeltet for at få reglen til at gælde for alle programmer.

2.Vælg en handling for forbindelsen for enten at afvise (blokere) forbindelsen eller tillade den. Vælg den kommunikationsretning, som reglen skal gælde for. Du kan oprette en logfil for reglen ved at klikke på Logfiler.

3.Vælg forbindelsesprotokol og porttyper. Vælg en port til tjenesten, eller angiv et portinterval ved hjælp af formatet: fra-til.

4.Vælg destinationen, og angiv oplysningerne i det påkrævede felt afhængigt af din destination.