On-demand-computerscanning

Hvis du har mistanke om, at din computer er inficeret (den opfører sig unormalt), kan du køre en Smart-scanning for at undersøge computeren for infiltrationer. Computerscanninger skal køres regelmæssigt for at opnå maksimal beskyttelse som en del af rutinemæssige sikkerhedsforanstaltninger og ikke bare, når der er mistanke om en infektion. Regelmæssige scanning kan registrere infiltrationer, som ikke registreres af realtidsscanningen, når de gemmes til disken. Dette kan ske, hvis realtidsscanneren var deaktiveret på infektionstidspunktet, eller hvis registreringsmodulerne ikke er opdateret.

Vi anbefaler, at du kører en on-demand-computerscanning mindst en gang om måneden. Scanningen kan konfigureres som en planlagt opgave under Værktøjer > Planlægningsværktøj.

SCANNER_MAIN