Hvad gør jeg, hvis realtidsbeskyttelsen ikke fungerer?

I dette kapitel beskriver vi de problemer og situationer, der kan opstå i forbindelse med realtidsbeskyttelsen, og hvordan du kan løse dem.

Realtidsbeskyttelsen er deaktiveret

Hvis realtidsbeskyttelsen utilsigtet er blevet deaktiveret af en bruger, skal den genaktiveres. Du kan genaktivere realtidsbeskyttelse ved at gå til hovedmenuen, klikke på Opsætning > Computer og angive Realtidsbeskyttelse af filsystem til AKTIVERET. Du kan også aktivere realtidsbeskyttelse af filsystemet i vinduet Programpræferencer under Realtidsbeskyttelse ved at vælge Aktivér realtidsbeskyttelse af filsystem.

Realtidsbeskyttelsen registrerer og renser ikke infiltrationer

Kontroller, at der ikke er installeret andre antivirusprogrammer på din computer. Hvis der er aktiveret to realtidsbeskyttelsesskjold på samme tid, kan de konflikte med hinanden. Vi anbefaler, at du fjerner eventuelle andre antivirusprogrammer, som måtte være på systemet.

Realtidsbeskyttelsen starter ikke

Hvis realtidsbeskyttelsen ikke starter ved systemstart, kan det skyldes konflikter med andre programmer. I så fald skal du kontakte ESETs kundeservice.