Tastaturgenveje

Tastaturgenveje, der kan bruges, når du arbejder med ESET Cyber Security Pro:

cmd+, – Viser indstillinger for ESET Cyber Security Pro

cmd+O – Ændrer størrelsen på det grafiske hovedvindue i ESET Cyber Security Pro til standardstørrelsen og flytter det til midten af skærmen

cmd+Q – Skjuler ESET Cyber Security Pro-hovedvinduet på brugerfladen. Du kan åbne det ved at klikke på ikonet for ESET Cyber Security Pro ECS_icon på menulinjen i macOS (øverst på skærmen)

cmd+W – Lukker ESET Cyber Security Pro-hovedvinduet på brugerfladen.

Følgende tastaturgenveje fungerer kun, hvis Brug standardmenu er aktiveret under Opsætning > Indtast programpræferencer... > Brugerflade:

cmd+alt+L – Åbner sektionen Logfiler

cmd+alt+S – Åbner sektionen Planlægningsværktøj

cmd+alt+Q – Åbner sektionen Karantæne