Peruskatsaus

Ohjelman ESET Cyber Security Pro pääikkuna on jaettu kahteen pääosaan. Oikealla oleva ensisijainen ikkuna sisältää tiedot, jotka vastaavat päävalikosta vasemmalta valittua asetusta.

Päävalikosta pääsee seuraaviin osioihin:

Aloitus – sisältää tietoja tietokoneen, palomuurin, Internetin ja sähköpostin suojaustilasta sekä lapsilukosta.

Tietokoneen tarkistus – tässä osiossa voi määrittää tarvepohjaisen tietokoneen tarkistuksen ja käynnistää sen.

Päivitä – näyttää tiedot tunnistusmoduulien päivityksistä.

Asetukset – valitse tämä osio, jos haluat säätää tietokoneen suojauksen tasoa.

Työkalut – tässä ovat Lokitiedostot, Ajastin, Karanteeni, Käynnissä olevat prosessit ja muut ohjelman toiminnot.

Ohje – sisältää ohjetiedostot, Internet-tietämyskannan, tukipyyntölomakkeen ja ohjelmaa koskevia lisätietoja.