Ajastin

Ajastin on ohjelman ESET Cyber Security Pro päävalikossa Työkalut-kohdassa. Ajastin sisältää luettelon kaikista ajoitetuista tehtävistä ja asetuksista, joita ovat esimerkiksi esimääritetty päivämäärä, kellonaika ja käytetty tarkistusprofiili.

PAGE_SCHEDULER

Ajastinta käytetään kokoonpanoltaan ja ominaisuuksiltaan ennalta määritettyjen ajoitettujen tehtävien hallintaan ja käynnistämiseen. Kokoonpano ja ominaisuudet voivat sisältää erilaisia tietoja, kuten päivämäärän ja kellonajan sekä tehtävän suorittamisessa käytettävän profiilin.

Oletusarvoisesti seuraavat ajoitetut tehtävät näkyvät ajastimessa:

Lokin ylläpito (kun Näytä järjestelmätehtävät -asetus on otettu käyttöön ajastimen asetuksissa)

Käynnistystiedostojen tarkistus käyttäjän kirjautumisen jälkeen

Käynnistystiedostojen tarkistus onnistuneen tunnistusmoduulien päivityksen jälkeen

Säännöllinen automaattinen päivitys

Automaattinen päivitys käyttäjän kirjautumisen jälkeen

Voit muokata aiemmin lisätyn ajoitetun (sekä oletusarvoisen että käyttäjän määrittämän) tehtävän asetuksia näppäinyhdistelmällä CTRL+napsautus, valitsemalla muokattavan tehtävän ja valitsemalla Muokkaa tai valitsemalla tehtävän ja napsauttamalla Muokkaa tehtävää.