ESET Cyber Security Pro

ESET Cyber Security Pro on uusi lähestymistapa aidosti integroituun tietokoneen suojaukseen. Uusin ThreatSense®-tarkistusohjelman versio yhdistettynä sähköpostisovelluksen suojaukseen, palomuuriin ja lapsilukkoon suojaa tietokoneen nopeasti ja tarkasti. Tulos on älykäs järjestelmä, joka on aina valmiina puolustamana tietokonettasi hyökkäyksiä ja haitallisia ohjelmia vastaan.

ESET Cyber Security Pro on pitkäaikaisen työn tuloksena kehitetty kattava suojausratkaisu, jossa yhdistyy paras mahdollinen suojaus ja minimaalinen vaikutus järjestelmän suorituskykyyn. Tekoälyyn perustuvat kehittyneet tekniikat tuotteessa ESET Cyber Security Pro voivat estää virukset, madot, troijalaiset, vakoiluohjelmat, mainosohjelmat, rootkit-ohjelmat ja muut Internet-hyökkäykset ennakoivasti hidastamatta järjestelmän suorituskykyä tai häiritsemättä tietokoneen toimintaa.