Version 6 uudet ominaisuudet

Tuotteen ESET Cyber Security Pro versio 6 sisältää seuraavat päivitykset ja parannukset:

64-bittisen arkkitehtuurin tuki

Tietojenkalastelusuojaus – estää luotettaviksi naamioituneita haitallisia verkkosivustoja hankkimasta henkilötietoja.

Järjestelmän päivitykset – Tuotteen ESET Cyber Security Pro versiossa 6 on useita korjauksia ja parannuksia, kuten ilmoitukset käyttöjärjestelmäpäivityksistä. Lisätietoja tästä on kohdassa Järjestelmän päivitykset.

Suojauksen tilat – piilottaa suojauksen tilan ruudussa näytettävät ilmoitukset (esim. Sähköpostisovelluksen suojaus poistettu käytöstä tai Tietokone on käynnistettävä uudelleen).

Tarkistettava tietoväline – tietyt tietovälinetyypit voidaan jättää pois reaaliaikaisesta tarkistuksesta (paikalliset asemat, siirrettävät tietovälineet, verkkomedia).

Verkkoyhteydet – tuo tietokoneen verkkoyhteydet näkyviin ja sallii sääntöjen luonnin näille yhteyksille.

Saat lisätietoja tuotteen ESET Cyber Security Pro uusista ominaisuuksista lukemalla seuraavan ESET-tietämyskannan artikkelin: