Järjestelmän päivitykset

macOS-järjestelmän päivitystoiminto on tärkeä komponentti, joka on suunniteltu suojaamaan käyttäjiä haitallisilta ohjelmistoilta. Suojausta kannattaa tehostaa asentamalla nämä päivitykset heti, kun ne ovat saatavilla. ESET Cyber Security Pro ilmoittaa puuttuvista päivityksistä määrittämäsi tason mukaan. Voit säätää päivitysilmoitusten saatavuutta valitsemalla Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset... (tai painamalla cmd+,) > Hälytykset ja ilmoitukset > Asetukset... ja vaihtamalla Käyttöjärjestelmän päivitykset -kohdan vieressä olevia Näyttöehdot-asetuksia.

Näytä kaikki päivitykset – ilmoitus näytetään aina, kun järjestelmäpäivitys puuttuu

Näytä vain suositellut – sinulle ilmoitetaan vain suositelluista päivityksistä

Jos et halua ilmoituksia puuttuvista päivityksistä, poista Käyttöjärjestelmän päivitykset -valintaruudun valinta.

Ilmoitusikkunassa on yleiskuvaus macOS-käyttöjärjestelmälle saatavilla olevista päivityksistä ja macOS-ohjelmistopäivitystyökalun kautta päivitettävistä sovelluksista. Voit suorittaa päivityksen suoraan ilmoitusikkunasta tai ohjelman ESET Cyber Security Pro Aloitus-osasta valitsemalla Asenna puuttuva päivitys.

Ilmoitusikkunassa on sovelluksen nimi, versio, koko, ominaisuudet (merkinnät) ja lisätietoja saatavilla olevista päivityksistä. Merkinnät-sarakkeessa on seuraavat tiedot:

[suositus] – käyttöjärjestelmän valmistaja suosittelee, että asennat tämän päivityksen, jotta järjestelmän tietoturva ja vakaus paranee

[uudelleenkäynnistys] – tietokone on käynnistettävä uudelleen asennuksen jälkeen

[sammutus] – tietokone on sammutettava ja sen virta on sitten kytkettävä uudelleen päälle asennuksen jälkeen

Ilmoitusikkunassa näkyvät komentorivityökalulla nimeltä "softwareupdate" noudetut päivitykset. Tällä työkalulla noudetut päivitykset voivat poiketa ohjelmistopäivitystyökalun näyttämistä päivityksistä. Jos haluat asentaa kaikki saatavilla olevat päivitykset, jotka näkyvät puuttuvien järjestelmäpäivitysten ikkunassa, ja myös päivitykset, joita ohjelmistopäivitystyökalu ei näytä, sinun on käytettävä "softwareupdate"-komentorivityökalua. Lisätietoja tästä työkalusta on "softwareupdate"-oppaassa, jota voit lukea kirjoittamalla man softwareupdate Pääte-ikkunaan. Tätä suositellaan vain edistyneille käyttäjille.