Tuotteen ESET Cyber Security Pro päivittäminen uuteen versioon

On tärkeää käyttää tuotteen ESET Cyber Security Pro uusinta koontiversiota, jotta suojaus pysyy mahdollisimman hyvänä. Voit tarkistaa uuden version napsauttamalla päävalikosta Aloitus. Jos uusi koontiversio on saatavilla, näkyviin tulee viesti. Kun valitset Lisätietoja... näkyviin tulee uusi ikkuna, joka sisältää uuden koontiversion numeron ja muutoslokin.

Lataa uusin koontiversio valitsemalla Kyllä tai sulje ikkuna ja lataa päivitys myöhemmin valitsemalla Ei nyt.

Jos valitset Kyllä, tiedosto ladataan ladattavien tiedostojen kansioon (tai selaimen määrittämään oletuskansioon). Kun tiedoston lataus on päättynyt, käynnistä tiedosto ja noudata asennusohjeita. Käyttäjänimi ja salasana siirretään automaattisesti uuteen asennusversioon. Päivitykset kannattaa tarkistaa säännöllisesti etenkin, kun ESET Cyber Security Pro asennetaan CD-/DVD-levyltä.