Päivitystehtävien luominen

Päivitykset voidaan käynnistää manuaalisesti valitsemalla päävalikosta Päivitä ja napsauttamalla sitten Päivitä moduulit.

Päivitykset voidaan suorittaa myös ajoitettuina tehtävinä. Jos haluat määrittää ajoitetun tehtävän, valitse Työkalut > Ajastin. Oletusarvoisesti tuotteessa ESET Cyber Security Pro on käytössä seuraavat tehtävät:

Säännöllinen automaattinen päivitys

Automaattinen päivitys käyttäjän kirjautumisen jälkeen

Kaikkia päivitystehtäviä voidaan muokata käyttäjän tarpeiden mukaan. Oletusarvoisten päivitystehtävien lisäksi käyttäjä voi luoda myös uusia päivitystehtäviä, joiden asetukset voidaan määrittää käyttäjäkohtaisesti. Lisätietoja päivitystehtävien luomisesta ja määrittämisestä on kohdassa Ajastin.