Lisäasetukset

Jos haluat poistaa kunkin onnistuneen päivityksen jälkeen näytettävät ilmoitukset käytöstä, valitse Älä näytä ilmoitusta onnistuneesta päivityksestä.

Lataa viimeisessä testivaiheessa olevat kehitysmoduulit ottamalla julkaisua edeltävä päivitys käyttöön. Julkaisua edeltävissä päivityksissä on usein korjauksia tuotteen ongelmiin. Päivitys viiveellä lataa päivitykset muutaman tunnin niiden julkaisun jälkeen. Näin varmistetaan, että asiakkaat saavat päivitykset vasta, kun ne niissä ei varmasti enää ole huomaamatta jääneitä ongelmia.

ESET Cyber Security Pro tallentaa vedoksia tunnistus- ja ohjelmamoduuleista, joita voi käyttää Päivityksen peruutus -toiminnolla. Anna asetuksen luo päivitystiedostoista tilannevedoksia olla käytössä, jolloin ESET Cyber Security Pro tallentaa nämä tilannevedokset automaattisesti. Jos epäilet, että uusi tunnistusmoduulin ja/tai ohjelmamoduulin päivitys saattaa olla epävakaa tai vioittunut, voit peruutustoiminnolla palata edelliseen versioon ja poistaa päivitykset käytöstä tietyksi ajaksi. Jos haluat palauttaa päivitykset historiasta löytyvään vanhimpaan versioon, valitse Muutosten peruutus. Voit vaihtoehtoisesti ottaa aiemmin poistetut päivitykset käyttöön, jos olet aiemmin ohittanut ne. Kun käytät Päivityksen peruutus -toimintoa edelliseen päivitykseen palaamiseen, määritä päivitysten keskeytysajanjakso avattavasta Aseta keskeytettäväksi ajanjaksoksi -valikosta. Jos valitset peruuttamiseen saakka, normaaleja päivityksiä ei tehdä, kunnes palautat ne manuaalisesti. Jos haluat palauttaa päivitykset manuaalisesti, valitse Salli. Päivitysten keskeytysajanjaksoa määritettäessä on syytä olla varovainen.

Määritä tunnistusohjelman enimmäisikä automaattisesti – Voit asettaa enimmäisajan (päivissä), jonka jälkeen tunnistusmoduulien ilmoitetaan vanhentuneen. Oletusarvo on seitsemän päivää.