Lokisuodatus

Lokeissa on tietoja tärkeistä järjestelmätapahtumista. Lokisuodatus-ominaisuuden avulla voit tuoda näyttöön tiettyä tapahtumatyyppiä käsitteleviä tietueita.

Useimmiten käytetyt lokityypit on eritelty alla:

Kriittiset varoitukset – Vakavat järjestelmävirheet (kuten Virustentorjunta ei käynnistynyt).

Virheet – Virhesanomat, esimerkiksi tiedoston lataamisvirheet ja vakavat virheet.

Varoitukset – Varoitusviestit.

Informatiiviset tiedot – Tiedotusviestit, kuten ilmoitukset onnistuneista päivityksistä ja hälytyksistä.

Vianmääritystiedot – Ohjelman hienosäätöön tarvittavat tiedot sekä kaikki edellä mainitut tiedot.