Lokin ylläpito

Tuotteen ESET Cyber Security Pro lokikirjauksen asetukset ovat käytettävissä ohjelman pääikkunassa. Valitse Asetukset > Anna sovelluksen oletusasetukset (tai paina cmd+,) > Lokitiedostot. Voit valita seuraavat asetukset lokitiedostoille:

Poista vanhat lokitietueet automaattisesti – määritettyä enimmäisikää vanhemmat lokimerkinnät poistetaan automaattisesti (oletusarvoisesti 90 päivää).

Optimoi lokitiedostot automaattisesti – lokitiedostot voidaan eheyttää automaattisesti, jos käyttämättömien tietueiden määritetty prosenttiluku ylittyy (oletusarvoisesti 25 %).

Kaikki graafisessa käyttöliittymässä ja uhka- ja virheilmoituksissa esitetyt tarpeelliset tiedot voidaan tallentaa luettavaan muotoon, esimerkiksi tekstitiedostoina tai CSV-tiedostoina ((Comma-separated values)). Jos haluat, että näitä tiedostoja voidaan käsitellä kolmannen osapuolen välineillä, napsauta valintaruutua kohdassa Ota kirjaus tekstitiedostoihin käyttöön.

Kansio, johon lokitiedostot tallennetaan, määritetään napsauttamalla Asetukset-vaihtoehtoa kohdan Lisäasetukset vieressä.

Niiden asetusten mukaan, jotka valittiin kohdassa Tekstilokitiedostot: Muokkaa, voit tallentaa lokeja, joihin on kirjoitettu seuraavat tiedot:

oTapahtumat, kuten Virheellinen käyttäjänimi tai salasana, Moduuleja ei voitu päivittää jne. kirjataan eventslog.txt-tiedostoon.

oKäynnistystarkastuksen, reaaliaikaisen suojauksen tai tietokoneen tarkistuksen poistamat uhat on tallennettu tiedostoon nimeltä threatslog.txt.

oKaikkien tehtyjen tarkistusten tulokset tallennetaan scanlog.NUMBER.txt-muotoon.

oKaikki tapahtumat, jotka liittyvät palomuurin kautta tapahtuvaan tiedonsiirtoon kirjataan lokitiedostoon firewalllog.txt

Voit määrittää suodattimet tietokoneen tarkistuksen oletusarvoisille lokitietueille valitsemalla Muokkaa ja valitsemalla tarvittavat lokityypit tai poistamalla niiden valinnan. Lisätietoja eri lokityypeistä löytyy lokisuodatuksesta.