Lokitiedostot

Lokitiedostot sisältävät tietoja tärkeistä ohjelmatapahtumista ja yleistietoja havaituista uhista. Kirjaaminen lokiin on välttämätöntä järjestelmän analysoinnin, uhkien tunnistamisen ja vianmäärityksen kannalta. Kirjaaminen suoritetaan aktiivisesti taustalla, eikä se edellytä käyttäjän toimia. Tiedot tallennetaan nykyisten lokin sisältöasetusten mukaan. Tekstiviestejä ja lokeja voi tarkastella ja arkistoida suoraan ohjelmassa ESET Cyber Security Pro.

Lokitiedostot voidaan avata valitsemalla ohjelman ESET Cyber Security Pro päävalikosta Työkalut > Lokit. Valitse haluamasi lokityyppi avattavasta Loki-valikosta ikkunan yläosassa. Käytettävissä ovat seuraavat lokit:

1.Havaitut uhat – tätä asetusta käyttämällä voit tarkastella tietoja tapahtumista, jotka liittyvät tietomurtojen havaitsemiseen.

2.Tapahtumat – Tämä järjestelmänvalvojia ja käyttäjiä auttamaan suunniteltu asetus on tarkoitettu ongelmanratkaisuun. Kaikki tuotteen ESET Cyber Security Pro tekemät tärkeät toimet kirjataan tapahtumalokiin.

3.Tietokoneen tarkistus – Kaikkien tehtyjen tarkistusten tulokset näkyvät tässä lokissa. Kaksoisnapsauttamalla mitä tahansa merkintää voit tarkastella tarvepohjaisten tietokoneen tarkistusten tietoja.

4.Lapsilukko – luettelo kaikista lapsilukolla estetyistä Web-sivuista.

5.Palomuuri – tämä loki sisältää kaikkien verkkoon liittyvien tapahtumien tulokset.

6.Suodatetut sivustot – Tämä luettelo on hyödyllinen, jos haluat tarkastella Internet-käytön suojauksen estämien sivustojen luetteloa. Näistä lokeista näet Internet-sivustoyhteyden luomisen ajan, URL-osoitteen, IP-osoitteen, yhteyden muodostaneen käyttäjän ja käytetyn sovelluksen.

Näkyvät tiedot voidaan kopioida kussakin osassa suoraan leikepöydälle valitsemalla merkintä ja napsauttamalla Kopioi-painiketta.