Asennuksen poistaminen

Voit poistaa tuotteen ESET Cyber Security Pro tekemällä jonkin seuraavista:

Aseta ESET Cyber Security Pro CD-/DVD-asennuslevy tietokoneeseen, avaa se työpöydältä tai Finder-ikkunasta ja kaksoisnapsauta Poista asennus -kuvaketta.

Avaa ohjelman ESET Cyber Security Pro asennustiedosto (.dmg) ja kaksoisnapsauta Poista asennus -kuvaketta.

Käynnistä Finder, avaa kiintolevyllä oleva Sovellukset-kansio, paina Ctrl-näppäintä ja napsauta kuvaketta ESET Cyber Security Pro ja valitse paketin sisällön näyttäminen. Avaa Contents > Helpers-kansio ja tuplaklikkaaUninstaller-kuvaketta.