Tuoteaktivointi

Asennuksen jälkeen Tuoteaktivoinnin tyyppi -ikkuna tulee näkyviin automaattisesti. Tuoteaktivointi-ikkunaan pääset tarvittaessa napsauttamalla macOS-valikkorivillä (näytön yläosassa) olevaa tuotteen ESET Cyber Security Pro kuvaketta ECS_icon ja valitsemalla sitten Tuoteaktivointi...-vaihtoehdon.

Käyttöoikeusavain on ainutlaatuinen merkkijono muodossa XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX tai XXXX-XXXXXXXX. Sen avulla voidaan tunnistaa käyttöoikeuden omistaja ja aktivoida käyttöoikeus. Jos olet ostanut tuotteen liikkeestä, aktivoi tuote käyttämällä käyttöoikeusavainta. Se sijaitsee yleensä tuotepakkauksen sisällä tai takapuolella.

Käyttäjänimi ja salasana – Jos sinulla on käyttäjänimi ja salasana, mutta et osaa aktivoida tuotetta ESET Cyber Security Pro, napsauta Minulla on käyttäjätunnus ja salasana, mitä teen?. Sinut ohjataan sivustoon my.eset.com, jossa voit muuntaa tunnuksesi käyttöoikeusavaimeksi.

Ilmainen kokeilukäyttöoikeus – Valitse tämä vaihtoehto, jos haluat arvioida tuotetta ESET Cyber Security Pro ennen ostopäätöksen tekemistä. Aktivoi ESET Cyber Security Pro rajoitetuksi ajaksi kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi. Kokeilukäyttöoikeus lähetetään sähköpostitse. Yksi asiakas voi aktivoida kokeilukäyttöoikeuden vain kerran.

Osta käyttöoikeus – Jos sinulla ei ole käyttöoikeutta ja haluat ostaa sen, valitse Osta käyttöoikeus. Tämä ohjaa sinut uudelleen paikallisen ESET-jakelijan sivustoon.

Aktivoi myöhemmin – valitse tämä asetus, jos et halua aktivoida vielä.