Levyn täysien käyttöoikeuksien salliminen

macOS-käyttöjärjestelmän versiossa 10.14 saat ilmoituksen Tietokone on osittain suojattu tuotteelta ESET Cyber Security Pro. Tuotteen ESET Cyber Security Pro kaikkien toimintojen käyttäminen edellyttää, että levyn täydet käyttöoikeudet on sallittu tuotteelle ESET Cyber Security Pro.

1.Valitse Avaa järjestelmäasetukset hälytysikkunassa.

2.Salli muutokset asetusikkunassa napsauttamalla vasemmalla alhaalla olevaa lukkokuvaketta.

3.Käytä Touch ID:tä tai valitse Käytä salasanaa ja kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse sitten Avaa lukitus.

4.Valitse luettelosta ESET Cyber Security Pro.app.

5.Tuotteen ESET Cyber Security Pro uudelleenkäynnistysilmoitus tulee näkyviin. Valitse Myöhemmin.

6.Valitse luettelosta ESETin reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus.

important

ESETin reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus ei ole saatavilla

Jos reaaliaikainen tiedostojärjestelmän suojaus ei ole luettelossa, sinun on sallittava ESET-tuotteesi järjestelmälaajennukset.

7.Valitse Käynnistä uudelleen tuotteen ESET Cyber Security Pro hälytysikkunassa tai käynnistä tietokone uudelleen. Lisätietoja on tietopankin artikkelissa.