Järjestelmälaajennusten salliminen

macOS 11:ssä (Big Sur) ydinlaajennukset korvattiin järjestelmälaajennuksilla. Uudet kolmansien osapuolten järjestelmälaajennukset voidaan ladata vasta, kun käyttäjä on hyväksynyt ne.

Kun ESET Cyber Security Pro on asennettu macOS Big Sur (11) -järjestelmään tai uudempaan, saat järjestelmältä ilmoituksen järjestelmälaajennuksen estämisestä ja tuotteelta ESET Cyber Security Pro Tietokonettasi ei ole suojattu -ilmoituksen. Jos haluat käyttää kaikkia tuotteen ESET Cyber Security Pro toimintoja, järjestelmälaajennukset on sallittava laitteessa.

warning

Päivitä aiempi macOS-järjestelmä Big Sur -versioon.

Jos ESET Cyber Security Pro on jo asennettu, ja aiot päivittää macOS Big Sur -järjestelmään, sinun on sallittava ESET-ydinlaajennukset manuaalisesti päivityksen jälkeen. Asiakaskonetta on voitava käyttää fyysisesti: jos sitä käytetään etäsijainnista, Salli-painike on poistettu käytöstä.

Kun asennat ESET-tuotetta macOS Big Sur -järjestelmään tai uudempaan, sinun on sallittava ESET-järjestelmälaajennukset manuaalisesti. Asiakaskonetta on voitava käyttää fyysisesti: jos sitä käytetään etäsijainnista, Salli-painike on poistettu käytöstä.

Järjestelmälaajennusten salliminen manuaalisesti

1.Valitse Avaa järjestelmäasetukset tai Avaa tietoturva-asetukset jossakin hälytysikkunassa.

2.Salli muutokset asetusikkunassa napsauttamalla vasemmalla alhaalla olevaa lukkokuvaketta.

3.Käytä Touch ID:tä tai valitse Käytä salasanaa ja kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse sitten Avaa lukitus.

4.Napsauta Tiedot-painiketta.

5.Valitse molemmat ESET Cyber Security Pro.app-asetukset.

6.Valitse OK.

Yksityiskohtaiset vaiheittaiset ohjeet löytyvät tietopankkimme artikkelista. (Tietopankin artikkelit eivät ole saatavilla kaikilla kielillä.)