Tarvepohjainen tietokoneen tarkistus

Jos epäilet, että tietokoneessa on virustartunta (se käyttäytyy epätavallisesti), etsi tietokoneesta tartuntoja suorittamalla Smart Scan. Tietokone kannattaa tarkistaa säännöllisesti osana rutiinitoimia, ei pelkästään tartuntaa epäiltäessä, jotta tietoturva pysyy mahdollisimman hyvänä. Säännöllisien tarkistuksien avulla voidaan havaita tartuntoja, joita ei ole havaittu reaaliaikaisissa tarkistuksissa tiedostoja tallennettaessa. Näin voi käydä, jos reaaliaikainen tarkistustoiminto on ollut pois käytöstä tartunnan aikaan tai jos tunnistusmoduulit eivät ole ajan tasalla.

Tarvepohjainen tietokoneen tarkistus on suositeltavaa suorittaa vähintään kerran kuukaudessa. Tarkistus voidaan määrittää ajoitetuksi tehtäväksi valitsemalla Työkalut > Ajastin.

SCANNER_MAIN