Online-Help van ESET

Zoeken Nederlands
Selecteer het onderwerp

Aan de slag met ESET Business Account

Registratie

U moet eerst een account registreren om de EBA-portal (ESET Business Account) te kunnen gebruiken.


note

ESET MSP Administrator account

Als u een ESET MSP Administrator-account hebt, kunt u zich met dat account aanmelden bij de ESET Business Account-portal.

1.Ga naar eba.eset.com en klik op Registreer u gratis.

2.Voer uw e-mailadres in en geef een wachtwoord op dat voldoet aan de wachtwoordcriteria die worden weergegeven onder de formuliervelden. Gebruik geen letters met diakritische tekens in uw wachtwoord. Gebruik een geldig e-mailadres (dit e-mailadres wordt ook uw gebruikersnaam) om de bevestigingsmail te ontvangen. Klik op Doorgaan.

3.Typ de benodigde informatie op de volgende pagina's van het registratieformulier. Klik op Doorgaan om door te gaan naar de volgende pagina of klik op Terug om terug te gaan naar een vorige pagina van het registratieformulier.

4.Typ de bedrijfsgegevens op de pagina Adres van uw bedrijf toevoegen. Lees de Gebruiksvoorwaarden en selecteer Ik ga akkoord met de ESET Gebruiksvoorwaarden om aan te geven dat u hiermee akkoord gaat. Klik op Registreren.

5.Klik op de koppeling die u ontvangt in de bevestigingsmail (het kan tot 15 minuten duren tot u de e-mail hebt ontvangen). Typ het wachtwoord dat u tijdens registratie hebt opgegeven en klik op Aanmelden.


note

Taal van de gebruikersinterface

De onder het registratieformulier geselecteerde taal wordt gebruikt als de weergavetaal in de ESET Business Account-portal. De weergavetaal kan worden gewijzigd in de portal nadat u op uw naam hebt geklikt.

Nadat u bent aangemeld bij de eba.eset.com-portal, kunt u licenties toevoegen/importeren.


note

Cookies

Ingeschakelde browsercookies zijn vereist voor de juiste werking van de portal.

IP-vergrendeling

Na 10 mislukte aanmeldingspogingen bij de EBA-portal wordt uw IP-adres 15 minuten vergrendeld. Alle extra mislukte aanmeldingspogingen zorgen ervoor dat de periode van vergrendeling langer wordt.

Wachtwoordbeveiliging

De standaardtijd en maximale vervaltijd voor het wachtwoord is 365 dagen. U kunt dit aanpassen in uw EBA-profiel.

Dashboard ESET Business Account

Op het tabblad Dashboard ziet u een overzicht van uw licentiegebruik, onopgeloste waarschuwingen en de optie om de volgende taken uit te voeren:

Open een gratis ESET PROTECT-proefaccount of koop een in aanmerking komende licentie en log met één klik bij ESET PROTECT

Upgrade uitvoeren van proeflicentie naar volledige licentie

Voeg uw eerste licentie toe

Extra gebruikersaccounts toevoegen

Een site maken

Wanneer u zich voor de eerste keer aanmeldt, wordt het Dashboard weergegeven. Zie de onderstaande voorbeeldafbeelding:

eba_dashboard_new_instance

Klik op Voeg uw eerste licentie toe om uw bestaande licentie te importeren of start een gratis proefperiode. Het dialoogvenster wordt steeds opnieuw weergegeven wanneer u Dashboard opent, tenzij u met een gratis proeflicentie bent gestart of een licentie hebt toegevoegd.

Als een tegel wordt verwijderd, kan die niet worden teruggezet. De bijbehorende actie kan echter via een menuoptie worden uitgevoerd.


note

Leeg Dashboard

Het kan zijn dat in het Dashboard geen relevante gegevens worden weergegeven als het gebruikersaccount machtigingen heeft om alleen in een bepaalde site te werken.

Statistieken worden in de vorm van grafieken weergegeven in het Dashboard nadat er licenties zijn geïmporteerd.